Το DigitOnTheCloud είναι γεμάτο δυνατότητες!

Έχει όσα χρειάζεται η επιχείρησή σου!

Απευθύνεται σε δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στις οποίες ο ιδιοκτήτης θέλει εύκολα να έχει όλο τον έλεγχο της επιχείρησης του.

Πελάτες-Προμηθευτές-Επαφές

Ενότητα Παρακολούθησης Πελατών, καταχώρηση και παρακολούθηση όλων των σταθερών στοιχείων πελατών με τις κινήσεις τους, το υπόλοιπο και αναλυτική καρτέλα τους.

Ενότητα αποθήκης - υπηρεσιών

Ενότητα Παρακολούθησης Αποθήκης, καταχώρηση και παρακολούθηση όλων των σταθερών στοιχείων αποθήκης με τις κινήσεις τους, το υπόλοιπο και αναλυτική καρτέλα τους, κατηγοριοποιήσεις, προσθήκη Barcode, ενεργοποίηση σε Eshop

Πωλήσεις-Αγορές

Το κομμάτι λειτουργίας εμπορικής εφαρμογής του Digit On The Cloud . Περιλαμβάνει αγορές, προσφορές, παραγγελίες, εκτυπώσεις παραστατικών, αποστολή παραστατικών με email και ενημέρωση προμηθευτών για τα υπόλοιπά τους, εφαρμογή τιμοκαταλόγων.

Εισπράξεις - Πληρωμές

Περιλαμβάνει τις εισπράξεις και τις πληρωμές από πελάτες και σε προμηθευτές. Λήψη και παράδοση επιταγών, εμβασμάτων και μετρητών.

Υπενθυμίσεις

Υπενθυμίσεις για τον ίδιο ή για άλλους χρήστες του συστήματος, με ειδικό χώρο ειδοποίησης κατά την είσοδο στην εφαρμογή.

Ημερολόγιο

Όλες οι εργασίες και οι υποχρεώσεις σας, με δυνατότητα ενημέρωσης με email ή SMS

Θέλεις να σου γίνει μια παρουσίαση του DigitOnTheCloud;
Επικοινώνησε μαζί μας

Η εμπορική εφαρμογή που προσαρμόζεται σε εσένα

Πλήρως λειτουργικό περιβάλλον προσαρμοσμένο σε όλα τα SmartPhones της αγοράς! Πάρε την επιχείρησή σου μαζί σου όπου και αν βρίσκεσαι!

Γρήγορο, ελαφρύ, εύχρηστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Προσθέσαμε όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα ώστε να είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα τις δυνατότητές του, όπου και αν βρίσκεσαι, ό,τι και αν θέλεις να κάνεις.

Μπορείς να το έχεις μαζί σου σε οποιαδήποτε συσκευή!
Δε χρειάζεται να το εγκαταστήσεις πουθενά!

Μεγάλες δυνατότητες Customization

Είναι σχεδιασμένο ώστε να σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο τα χαρακτηριστικά που εσείς επιθυμείτε, ή να δημιουργήσουμε για εσάς επιπλέον λειτουργίες.
Βασικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητά του να προσαρμόζεται ακόμα και σε τυπικές ανάγκες ιδιώτη/φυσικού προσώπου που επιθυμεί να διαχειρίζεται ή να προγραμματίζει ραντεβού και επικοινωνίες με τις επαφές του.

Out of the Box λειτουργικότητα

Γρήγορο, ελαφρύ, εύχρηστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Προσθέσαμε όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα ώστε να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε από την πρώτη κιόλας ημέρα τις δυνατότητές του, όπου και αν βρίσκεστε, ό,τι και αν θέλετε να κάνετε.

Η ιδανική εμπορική εφαρμογή για την επιχείρησή σου!

Το DigitOnTheCloud παρέχει πλήρη στοιχεία πελατών και προμηθευτών, με δυνατότητα ομαδοποίησης και ταξινόμησης ανά κατηγορία ή πολλαπλές ομάδες, επωνυμία, ενώ παράλληλα καταγράφει όλες τις οικονομικές τους συναλλαγές. Διαχειρίζεται αξιόπιστα απεριόριστο αριθμό εταιρειών.
Διαχειρίζεται όλες τις εμπορικές συναλλαγές πωλήσεων και αγορών με πλήρη στοιχεία (κωδικός είδους, ποσότητες, Barcode, εκπτώσεις, συντελεστές Φ.Π.Α. Αντιστοίχως το κύκλωμα πωλήσεων υποστηρίζει την καταγραφή και έκδοση όλων των παραστατικών με φορολογικό μηχανισμό ΕΑΦΔΣΣ και δημιουργία στατιστικών αναφορών και γραφημάτων.
Περιέχει ημερολόγιο κίνησης, στο οποίο εισάγονται συναλλαγές, ή σημειώσεις που πρόκειται να συμβούν, με ή χωρίς περιοδικότητα. Η εφαρμογή διαθέτει καθημερινές ενημερώσεις σε μορφή υπενθύμισης για τις εκκρεμότητες.

Για μια εξελιγμένη επιχείρηση

Είναι σχεδιασμένο ώστε να σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο τα χαρακτηριστικά που εσείς επιθυμείτε, ή να δημιουργήσουμε για εσάς επιπλέον λειτουργίες.
Βασικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητά του να προσαρμόζεται ακόμα και σε τυπικές ανάγκες ιδιώτη/φυσικού προσώπου που επιθυμεί να διαχειρίζεται ή να προγραμματίζει ραντεβού και επικοινωνίες με τις επαφές του.

Ένα για όλα!

Το DigitOnTheCloud είναι η υπερσύγχρονη, καινοτόμα, προσιτή και εύχρηστη λύση εμπορικής εφαρμογής και εμπορικής διαχείρισης για κάθε επαγγελματία, ενώ περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να εκτελεστούν οι καθημερινές εργασίες της επιχείρησης με οθόνη για την εντατική λιανική πώληση, στατιστικά στοιχεία πωλήσεων, αγορών, αποθήκης ειδών, διαχείρισης πελατών-προμηθευτών, έκδοσης παραστατικών, καταγραφής εσόδων – εξόδων, διαχείρισης ραντεβού και ενδοεπικοινωνίας, αποστολής SMS και Newsletter.