Τρόποι Διάθεσης & Κόστος

Βρείτε το μοντέλο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας

Μπορείτε να ανεβάσετε την εταιρεία σας στο Cloud με 2 μοντέλα διάθεσης:
1. Μοντέλο ενοικίασης PAY AS YOU GO με το οποίο επιλέγετε εσείς τη διάρκεια της μίσθωσης. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια τρίμηνη συνδρομή και μετά να ανανεώνετε για το ίδιο ημερομηνιακό διάστημα. Η εφαρμογή θα σας ενημερώνει για τη λήξη της περιόδου χρήσης σας. Μετά την ολοκλήρωση κάθε περιόδου χρεώνεστε με ένα συγκεκριμένο ποσό όπως αναγράφεται στο πακέτο που επιλέγετε. Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου και αν ΔΕΝ επιθυμείτε να συνεχίσετε τη χρήση του συστήματος δεν έχετε καμία άλλη υποχρέωση. Η βάση δεδομένων σας παραμένει στο σύστημα σε κατάσταση αναμονής για 30 μέρες.
2. Μοντέλο αγοράς Χρόνου Λειτουργίας PREPAY AS YOU GO Μπορείτε να ΠΡΟαγοράσετε τη χρήση του συστήματος στο Cloud μειώνοντας το κόστος λειτουργίας και φιλοξενίας στους servers μας.Πληρώνετε αρχικά ένα ποσό για την αγορά του συστήματος και σε ετήσια βάση μόνο το κόστος αναβαθμίσεων στους Servers ίσο με το 10% του κόστους αγοράς.
3. Μοντέλο αγοράς Dedicated System Αγοράζετε δικό σας Domain Name, και αποκτάτε πρόσβαση σε ειδική έκδοση του DigitOnTheCloud, που προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες σας. Το μοντέλο είναι ιδανικό για μεγαλύτερο μέγεθος εγκαταστάσεων που απαιτούν συγκεκριμένη λειτουργικότητα.


Light από 9€/μήνα




sdsd
Μη διαθέσιμο, επικοινωνήστε μαζί μας.
9,00 € /μήνα
Light
  • 100 Πελάτες & Προμηθευτές
  • 10 Πωλήσεις & Αγορές/μήνα
  • 10 Εισπράξεις & Πληρωμές/μήνα
  • Πολλαπλοί Αποθηκευτικοί Χώροι, Πολλαπλά Υποκαταστήματα
  • Εκτυπωτικά εργαλεία, Γραφικές Απεικονίσεις με χρήση Google Charts ,Καταχώρηση Προσφορών & Παραγγελιών, Εκτύπωση με έτοιμη φόρμα εκτύπωσης με λογότυπο εταιρείας, Δυναμικός σχεδιασμός πολλαπλών ευρετηρίων, αλλαγή σειράς στηλών, ταξινομήσεις και ομαδοποιήσεις, Εξαγωγή δεδομένων σε Microsoft Excel, Καταχώρηση εργασιών σε ημερολόγιο, Καταχώρηση υπενθυμίσεων και αποστολή τους σε άλλο χρήστη, Αποστολή Τιμολογίου σε PDF με EMAIL, Προβολή διευθύνσεων σε Google Maps χάρτη, Αποστολή SMS σε επαφή/πελάτη/προμηθευτή, Δυναμικό Reporting
14 €/μήνα
Standard
  • Απεριόριστοι Πελάτες & Προμηθευτές
  • Απεριόριστες Πωλήσεις & Αγορές
  • Απεριόριστες Εισπράξεις & Πληρωμές,
  • Πολλαπλοί Αποθηκευτικοί Χώροι, Πολλαπλά Υποκαταστήματα
  • Εκτυπωτικά εργαλεία, Γραφικές Απεικονίσεις με χρήση Google Charts, Καταχώρηση Προσφορών & Παραγγελιών, Εκτύπωση με έτοιμη φόρμα εκτύπωσης με λογότυπο εταιρείας, Δυναμικός σχεδιασμός πολλαπλών ευρετηρίων, αλλαγή σειράς στηλών, ταξινομήσεις και ομαδοποιήσεις, Εξαγωγή δεδομένων σε Microsoft Excel, Καταχώρηση εργασιών σε ημερολόγιο, Καταχώρηση υπενθυμίσεων και αποστολή τους σε άλλο χρήστη, Αποστολή Τιμολογίου σε PDF με EMAIL, Προβολή διευθύνσεων σε Google Maps χάρτη, Αποστολή SMS σε επαφή/πελάτη/προμηθευτή, Δυναμικό Reporting
από 50 €/μήνα
Business Plan
  • ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Standard+
  • Προσθήκη οποιαδήποτε λειτουργίας, έννοιας και οντότητας στις υπάρχουσες ενότητες του συστήματος επιθυμείτε.
  • Eshop
  • B2B λειτουργία

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη λειτουργία του DigitOnTheCloud?

Η εφαρμογή DigitOnTheCloud είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο internet, υπολογιστή, tablet, smartphone.

Πως γίνεται η καταβολή της συνδρομής;

Μπορείτε να καταβάλετε τη συνδρομή σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό με ελάχιστη 3μηνη διάρκεια συνδρομής

Ποια είναι τα προγράμματα υποστήριξης του συστήματος;

Δεν υπάρχει κανένα κόστος για τη λήψη νέων εκδόσεων. Η υποστήριξη με email παρέχεται εντελώς δωρεάν. Για την τηλεφωνική υποστήριξη υπάρχει κόστος που ανέρχεται στα 9€/μήνα

Γίνεται να λειτουργήσω την εφαρμογή χωρίς Internet

ΌΧΙ εάν εργάζεστε από οποιοδήποτε περιβάλλον εκτός από συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Η cloud λειτουργία του DigitOnTheCloud σημαίνει ότι έχετε απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα σας από οπουδήποτε με οποιονδήποτε(internet) τρόπο. Ειδικά για τις offline λειτουργίες διαθέτουμε Native εφαρμογή (4o τρίμηνο 2015) για τις συσκευές με Android.

Χάνω τα δεδομένα μου αν δεν ανανεώσω τη συνδρομή μου;

ΟΧΙ. Τα δεδομένα είναι δικά σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά κατόπιν αίτησής σας. Αναλαμβάνουμε να σας στείλουμε σε αναγνώσιμη μορφή όλα τα σταθερά στοιχεία της επιχείρησής σας.

Ειμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε πακέτο
Επικοινωνήστε μαζί μας

Είναι το DigitOnTheCloud ιδανικό για εσάς; Εμείς αυτό πιστεύουμε...

Οπότε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο αύριο.

Contact Us License
Το όνομά σας εδώ
Το email σας
Sending